Magento 2

Kort om Magento 2

Att bygga din e-handel med Magento 2 är en strategisk investering som erbjuder dig flexibilitet, skalbarhet och säkerhet. Med plattformens inbyggda funktioner och med stödet från duktiga utvecklare och experter kan du bygga en webbutik som är både en effektiv och spännande e-handelsupplevelse för dina kunder.

Maximera Din E-handelspotential med Magento 2

Magento 2 är en e-handelsplattform, utvecklad av Adobe, som står för flexibilitet, skalbarhet och innovation. Plattformen erbjuder avancerade funktioner vilket ger dig oändliga möjligheter att utveckla din e-handel till just det du vill och din målgrupp behöver.

Flexibilitet och Anpassning

Magento 2 imponerar med sin användarvänlighet och anpassningsalternativen är många. Detta ger dig möjlighet att skapa en unik webbutik där du bestämmer design, funktion och betalningsalternativ och du kan på så sätt skräddarsy din butik utifrån vad just din målgrupp efterfrågar.

Skalbarhet för Tillväxt

En styrka med Magento 2 är dess goda förmåga att hantera ökad belastning och kan därför hjälpa till att driva tillväxt. Plattformen är konstruerad för att skalas i takt med ditt företag och det finns inga tekniska begränsningar. Plattformen är byggd på modulär arkitektur och det gör det lätt att lägga till nya funktioner och göra andra anpassningar som kan uppstå i takt med att ditt företag växer.

Inbyggda Funktioner

Magento 2 levererar flera inbyggda funktioner för att stöda din webbutik. Avancerad lagerhantering, responsiva designalternativ och effektiva marknadsföringsverktyg är några exempel på inbyggda funktioner som gör din e-handel fulländad och effektiv.

Säkerhet och Prestanda

Inom e-handelsbranschen är säkerhet mycket viktigt och Magento 2 erbjuder kraftfulla säkerhetsfunktioner för att skydda både företaget och kundernas känsliga data. Plattformen är optimerad för hög prestanda och ger snabba laddningstider och en sömlös köpupplevelse för dina kunder.

Stor community

Magento 2 är en kraftfull plattform men det är inte allt du får. Eftersom Magento 2 har en stor community finns det mycket dokumentation om plattformens funktioner och när behovet av mer utveckling uppkommer är det ofta ganska lätt att hitta detta. Plattformen erbjuder regelbundet nya uppdateringar så att din webbutik alltid ska vara redo för nästa steg.